Verdens største dyrker, produsent og leverandør av Aloe VeraTilbud på allround vaskemiddel 😍

Forever Aloe MPD

Førpris: 352,-

NÅ kun 300,- (inkludert sprayflaske og vaskesvamp!)

Bruksområder:

- Klesvask

- Ullvask

- Gulvvask

- Vindusvask

- Speil og blanke flater

- Oppvask

- Kjøkkenspray

- Baderomsspray

- Flekkfjerner

- Bilvask

- Båtvask

+++

Nysgjerrig på Forever sine produkter?


Forever Living Products er verdens største dyrker, produsent og leverandør av Aloe Vera. De har fokus på mest mulig rene og naturlige ingredienser som er veldig allergivennlige. Det er et bredt spekter av produkter i sortimentet, alt fra helse, fitness, kosttilskudd, velvære og spa, hudpleie, hårpleie, rengjøring og andre hverdagsprodukter.


Vi har produkter som passer til både voksne, barn og dyr.

"Aloe Vera Expressen"


"Aloe Vera Expressen" leverer varer hjem til deg etter avtale, eller sendes per post. Jeg reiser mye rundt over hele Østfold, samt noe i retning Follo, Oslo og rundt omkring i Vestfold. Ta kontakt så finner vi ut av hva som passer best av henting/levering eller sending per post.

Er du på utkikk etter en ny inntekt?


Ønsker du en forandring i ditt liv? Være din egen sjef, styre din egen tid, bedre økonomi og personlig utvikling? Deltid, heltid eller karriere? Les mer om jobbmulighetene her på hjemmesiden og ta kontakt om du har noen spørsmål. Kanskje du blir min neste kollega? :)

En jungel av hudpleie

Jungelen innen hudpleie-produkter kan oppleves som uendelig stor og forvirrende for mange. Ulike hudtyper? Hvilket behov? Enkelt eller avansert? Kort eller lang tid til hudpleierutine? Duft? Konsistens? Allergier? Oppstrammende effekt? Tørre og trøblete hudområder? 

Er du usikker på hva slags produkter du skal velge?
Hos meg får du personlig veiledning for å finne produktene som passer til nettopp deg og dine behov. Uansett om det er snakk om at du ønsker en ny pakkeløsning eller enkelt-produkter.

Føttene dine fortjener pleie!

Vi bruker dem enormt mye i hverdagen, men glemmer ofte å ta vare på dem. Skjem dem bort med en fuktighets-kur, det fortjener føttene dine! :)

Propolis og Gelly er som bror og søster i sortimentet våres og kan brukes til enormt mange ulike områder. Deriblant som en fuktighetskur til enten føtter, hender, hodebunn eller andre tørre og trøblete hudområder. Noen ganger blander jeg Alpha-E Factor for ekstra pleie og duft, eller Heat Lotion til slitne føtter etter mye ståing/gåing. Bland produktene i hendene og smøre på et tjukt lag. Tre på brødposer utenpå og la det virke enten mens du ser en film, eller natten gjennom (da anbefaler jeg ullsokker utenpå, både for varmen og for å ha mindre sjanse for å sparke av seg posene i løpet av natten).

Smøre inn resterende krem når du tar av posene og vipps,- myke deilige føtter som har fått en skikkelig deilig fuktighets-kur! :)