Verdens største dyrker, produsent og leverandør av Aloe VeraTilbud på allround vaskemiddel 😍

Forever Aloe MPD

Førpris: 352,-

NÅ kun 300,- (inkludert sprayflaske og vaskesvamp!)

Bruksområder:

- Klesvask

- Ullvask

- Gulvvask

- Vindusvask

- Speil og blanke flater

- Oppvask

- Kjøkkenspray

- Baderomsspray

- Flekkfjerner

- Bilvask

- Båtvask

+++

NYHET!

NYHET! 🙌

DX4 – Et program med fokus på helhetlig helse, både fysisk og psykisk! 😍🥳

Jeg har bestilt og gleder meg til å se hva dette programmet kan utgjøre både for meg selv og mine kunder som er nysgjerrige på å prøve 🥰🙌 Husk at du har 90 dagers 100 % fornøydhetsgaranti, hvor du får pengene tilbake om du ikke skulle være fornøyd 🥰🤗

Jeg gleder meg til å høre ulike erfaringer fra dere, for det er utrolig lærerikt, da ingen av våre kropper er like 🥰

Lanseringstilbud! 🎁🎉

Ordinær pris 👉 1546,-

Lanseringstilbud 👉 Nå kun 1399,-

(Velg mellom betaling via Klarna, vipps, kort eller kontant)

Nye DX4 tar et helhetlig grep på helse og velvære i dybden. Formålet med dette 4-dagersprogrammet er å gi økt bevissthet om kosthold og styrke samspillet mellom kropp og sjel.

Programmet er ikke utviklet for vekthåndtering, men for å inspirere deg til å fjerne dårlige vaner og negative tanker med en bevisst, tilstedeværende og gjennomtenkt innstilling til kosthold og livsstilsmål. Det går selvsagt ikke an å endre vanene sine på bare fire dager, men å være bevisst, få kunnskap og bedre kontakt/forståelse mellom det fysiske og psykiske, samt tilskudd som bidrar til "nullstillingen" gir en god motivasjon, og et godt grunnlag for videre endringer. Forever har to programmer til, C9 og F15, som hjelper til videre i omstillingen mot en sunnere livsstil.

Begynn helsereisen din med Forevers DX4, et 4-dagersprogram som gir kropp og sjel en ny start ✨

I vår stressede hverdag må vi lande og tillate oss å ha fokus på det som er viktig i livet. Når du har funnet balansen, er det lettere å lykkes med en forandring til bedre helse. Programmet inneholder ikke mindre enn seks nye, innovative kosttilskudd som bare er tilgjengelige i DX4, sammen med vår klassiske Forever Aloe Vera Gel.

Du får også kostholdsråd og oppskrifter på sunne, grønne mellommåltider og snacks. DX4 støtter deg på vegen mot livsstilsmålene dine. For virkelig å komme inn i den nye tankegangen og de sunne vanene dine kan du følge opp DX4 med C9 og deretter bygge på med F15.

Indre veiledning

DX4 hjelper deg med å bli mer bevisst på kroppen din og lærer deg å være til stede når du spiser, beveger deg og utfører de daglige rutinene dine.

I tillegg til å støtte deg fysisk hjelper DX4 deg også med å oppdage helse og velvære på et dypere plan.

Hver dag er viet sitt eget tema, og du veiledes framover ved hjelp av aktiviteter som fremmer mindfulness, som å føre dagbok, meditere og gjøre selvbevissthetsøvelser.

Du oppmuntres til å sette deg livsstilsmål og blir mint om å reflektere over hvordan kroppen din føles, hvordan den reagerer på produktene, og hvilke forandringer du synes styrker samspillet mellom kropp og sjel.

Varig forandring

DX4 gir kropp og sjel en ny start av velvære fra bunnen av, ved hjelp av et nøye utarbeidet program med kosttilskudd, ernæringsveiledning og tankegang. Du rydder av veien alle unødvendige stressfaktorer som belaster kroppen din i en hektisk hverdag, og gir kroppen det den trenger for å gjenopprette balansen mellom kropp og sjel. For å opprettholde dette og utvikle en sunnere tankegang bør programmet gjentas noen ganger i året.

Nysgjerrig på Forever sine produkter?


Forever Living Products er verdens største dyrker, produsent og leverandør av Aloe Vera. De har fokus på mest mulig rene og naturlige ingredienser som er veldig allergivennlige. Det er et bredt spekter av produkter i sortimentet, alt fra helse, fitness, kosttilskudd, velvære og spa, hudpleie, hårpleie, rengjøring og andre hverdagsprodukter.


Vi har produkter som passer til både voksne, barn og dyr.

"Aloe Vera Expressen"


"Aloe Vera Expressen" leverer varer hjem til deg etter avtale, eller sendes per post. Jeg reiser mye rundt over hele Østfold, samt noe i retning Follo, Oslo og rundt omkring i Vestfold. Ta kontakt så finner vi ut av hva som passer best av henting/levering eller sending per post.

Er du på utkikk etter en ny inntekt?


Ønsker du en forandring i ditt liv? Være din egen sjef, styre din egen tid, bedre økonomi og personlig utvikling? Deltid, heltid eller karriere? Les mer om jobbmulighetene her på hjemmesiden og ta kontakt om du har noen spørsmål. Kanskje du blir min neste kollega? :)

En jungel av hudpleie

Jungelen innen hudpleie-produkter kan oppleves som uendelig stor og forvirrende for mange. Ulike hudtyper? Hvilket behov? Enkelt eller avansert? Kort eller lang tid til hudpleierutine? Duft? Konsistens? Allergier? Oppstrammende effekt? Tørre og trøblete hudområder? 

Er du usikker på hva slags produkter du skal velge?
Hos meg får du personlig veiledning for å finne produktene som passer til nettopp deg og dine behov. Uansett om det er snakk om at du ønsker en ny pakkeløsning eller enkelt-produkter.

Føttene dine fortjener pleie!

Vi bruker dem enormt mye i hverdagen, men glemmer ofte å ta vare på dem. Skjem dem bort med en fuktighets-kur, det fortjener føttene dine! :)

Propolis og Gelly er som bror og søster i sortimentet våres og kan brukes til enormt mange ulike områder. Deriblant som en fuktighetskur til enten føtter, hender, hodebunn eller andre tørre og trøblete hudområder. Noen ganger blander jeg Alpha-E Factor for ekstra pleie og duft, eller Heat Lotion til slitne føtter etter mye ståing/gåing. Bland produktene i hendene og smøre på et tjukt lag. Tre på brødposer utenpå og la det virke enten mens du ser en film, eller natten gjennom (da anbefaler jeg ullsokker utenpå, både for varmen og for å ha mindre sjanse for å sparke av seg posene i løpet av natten).

Smøre inn resterende krem når du tar av posene og vipps,- myke deilige føtter som har fått en skikkelig deilig fuktighets-kur! :)