DX4

NYHET! 🙌


DX4 – Et program med fokus på helhetlig helse, både fysisk og psykisk! 😍


Bli med på en 4 dagers kickstart til sunnere vaner etter sommeren!

Ordinær pris 👉 1546,-

Lanseringstilbud 👉 Nå kun 1399,-

(Velg mellom betaling via Klarna, vipps, kort eller kontant)


Nye DX4 tar et helhetlig grep på helse og velvære i dybden. Formålet med dette 4-dagersprogrammet er å gi økt bevissthet om kosthold og styrke samspillet mellom kropp og sjel.


Programmet er ikke utviklet for vekthåndtering, men for å inspirere deg til å fjerne dårlige vaner og negative tanker med en bevisst, tilstedeværende og gjennomtenkt innstilling til kosthold og livsstilsmål. Det går selvsagt ikke an å endre vanene sine på bare fire dager, men å være bevisst, få kunnskap og bedre kontakt/forståelse mellom det fysiske og psykiske, samt tilskudd som bidrar til "nullstillingen" gir en god motivasjon, og et godt grunnlag for videre endringer. Forever har to programmer til, C9 og F15, som hjelper til videre i omstillingen mot en sunnere livsstil.

Begynn helsereisen din med Forevers DX4, et 4-dagersprogram som gir kropp og sjel en ny start ✨


I vår stressede hverdag må vi lande og tillate oss å ha fokus på det som er viktig i livet. Når du har funnet balansen, er det lettere å lykkes med en forandring til bedre helse. Programmet inneholder ikke mindre enn seks nye, innovative kosttilskudd som bare er tilgjengelige i DX4, sammen med vår klassiske Forever Aloe Vera Gel.


Du får også kostholdsråd og oppskrifter på sunne, grønne mellommåltider og snacks. DX4 støtter deg på vegen mot livsstilsmålene dine. For virkelig å komme inn i den nye tankegangen og de sunne vanene dine kan du følge opp DX4 med C9 og deretter bygge på med F15.


Indre veiledning


DX4 hjelper deg med å bli mer bevisst på kroppen din og lærer deg å være til stede når du spiser, beveger deg og utfører de daglige rutinene dine.


I tillegg til å støtte deg fysisk hjelper DX4 deg også med å oppdage helse og velvære på et dypere plan.


Hver dag er viet sitt eget tema, og du veiledes framover ved hjelp av aktiviteter som fremmer mindfulness, som å føre dagbok, meditere og gjøre selvbevissthetsøvelser.


Du oppmuntres til å sette deg livsstilsmål og blir mint om å reflektere over hvordan kroppen din føles, hvordan den reagerer på produktene, og hvilke forandringer du synes styrker samspillet mellom kropp og sjel.


Varig forandring


DX4 gir kropp og sjel en ny start av velvære fra bunnen av, ved hjelp av et nøye utarbeidet program med kosttilskudd, ernæringsveiledning og tankegang. Du rydder av veien alle unødvendige stressfaktorer som belaster kroppen din i en hektisk hverdag, og gir kroppen det den trenger for å gjenopprette balansen mellom kropp og sjel. For å opprettholde dette og utvikle en sunnere tankegang bør programmet gjentas noen ganger i året.