" Jeg var på utkikk etter en mulighet hvor jeg kunne være min egen sjef og ha en fleksibel arbeidshverdag, men samtidig ønsket jeg ikke de store økonomiske investeringene og risikoen, som ofte hører med i oppstarten av et nytt firma."


"Løsningen fant jeg i Forever. "

" Jeg ønsket å komme meg ut av den berømte tidsklemma, styre min egen tid og være mer hjemme med barna. "

" Jeg startet med Forever da jeg var student og trengte en fleksibel ekstrajobb ved siden av studiene, slik at jeg kunne velge arbeidsmengde etter hvordan det passet inn i skoleåret. I ferier ønsket jeg å jobbe ekstra mye, men i eksamensperioder trengte jeg fullt fokus på lesingen. Jeg ville ikke være bundet opp til å måtte jobbe faste vakter, slik jeg tidligere var nødt til i deltidsjobben i helsevesenet. "

" Jeg er glad i å jobbe og gjøre en god innsats! Det å bli belønnet med så mange eksklusive reiser, bonuser, utvikling og opplevelser gjør det ekstra gøy! Det er noe helt annet enn hva jeg har vært vant til i tidligere bransjer! "
Ønsker du en ekstra inntekt?


Det kan være mange ulike grunner til at du ønsker en forandring i ditt liv. Kanskje du vil være din egen sjef, styre din egen tid, få bedre økonomi eller personlig utvikling?

Ønsker du å være en del av et positivt og oppløftende fellesskap, hvor du kan våge å drømme stort og hjelpe andre mennesker til det samme?Forever Living Products er et selskap som tilbyr et lønnsomt og risikofritt konsept. Du velger selv om du ønsker å jobbe deltid, heltid eller satse karriere. Jobben kan tilpasses din hverdag etter eget ønske.

Kanskje ser du etter en fleksibel deltidsjobb ved siden av studiene? Noe du kan bygge opp for deg selv, ved siden av en annen jobb? Eller ønsker du å ta et karriereskifte, slik jeg gjorde?

Har du et ønske om å være din egen sjef, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat, så viser jeg deg mer om hva Forever har å by på og hvordan det kan være et nyttig verktøy for at du kan oppnå dine mål og drømmer! 🙂

Contact me