Hvem er jeg?

Mitt navn er Vibeke Hay Sandmo. Jeg er en engasjert, aktiv og blid frøken på 32 år som bor landlig til i Degernes, Rakkestad (Østfold). Fritiden fyller jeg med min sterke lidenskap for både friluftsliv og gamle amerikanske biler.

Da jeg først ble introdusert for produktene og mulighetene i Forever for 10 år siden, så jeg muligheten til å ha en fleksibel ekstrajobb, hvor jeg kunne bestemme arbeidstidene og arbeidsmengden selv.

Jeg kommer nemlig opprinnelig fra fotobransjen, har svennebrev som fotograf og har drevet både fotobutikk og fotostudio i Fredrikstad. Jeg jobbet i lengre perioder alt for mange timer i døgnet, hadde tilnærmet ingen fritid, umenneskelig lite søvn og sto ganske lenge å hilset på den berømte "veggen" uten å ville innse hvor mye helsa mi skrek etter pauser, hvile, bli lyttet til og tatt vare på.

I oppbygnings-fasen av fotostudioet hadde jeg behov for en fleksibel ekstrainntekt hvor jeg kunne styre arbeidsmengdene selv. I Forever så jeg muligheten til å skape en balanse i både tidsbruk og inntekt, kombinert med høy- og lavsesongene i fotobransjen.


Det tok ikke lange tiden før jeg innså hvor mye mer jeg fikk igjen for arbeidet jeg la ned i Forever, kontra fotobransjen. Ikke bare økonomisk og tidsmessig, men også med tanke på personlig utvikling, reiser, helsefokus, opplevelser og mange nye vennskap gjennom det å bli en profesjonell nettverksbygger. Jeg solgte derfor min andel av studioet og satset isteden fulltid med Forever.

I februar 2022 er det 10 år siden jeg startet min reise i Forever. Valget jeg tok noen måneder senere om å satse fulltid, er både jeg, helsa mi, og mine nærmeste som den gang så hvor overarbeidet og utslitt jeg var, veldig takknemlig for.

Jeg er en person som er glad i stor variasjon i hverdagen og legger derfor opp arbeidet deretter. Jeg stortrives med å ha travle dager på farten med mye som skjer fra morgen til kveld, men passer samtidig på å balansere det med helt rolige dager på hjemmekontoret. Jeg jobber med alt fra privatpersoner, bedrifter, temakvelder, lag og foreninger, stand, coaching, kurs og forelesninger, både fysisk og på nett.


Med Forever som fulltidsjobb i over 9 år er jeg veldig takknemlig for den positive effekten det har både for helsa mi og all den ekstra fritiden jeg kan bruke til både hobbyer og være med familie og venner, og at jeg kan styre min egen tid og inntekt.

Forever er et selskap som gir raust med belønning for godt arbeid, i form av både reiser og bonuser, i tillegg til den månedlige inntekten. Jeg har aldri tidligere reist og opplevd så mye av verden som Forever har vist meg de siste 10 årene. Jeg har blant annet fått reiser til England, USA, Mexico, Sør-Afrika og Hellas 🙂


Ønsker du å være med på reisen i Forever? Ikke nøl med å ta kontakt! 🙂